Vintage Holiday Corner – resa med hund

Vintage Holiday Corner – boende i Gladsax Österlen

Reser du med hund? En eller två personer? Då har vi semesterboende för dig. En liten lägenhet i markplan i vårt vackra gamla hus – den f.d. Karosserifabriken! 

Det ska bli roligt att ta emot dig/er och erbjuda ett mysigt boende när ni besöker den allra mest sydliga delen av Sverige – underbara Österlen. Här är såå vacker natur och det finns massor att upptäcka och göra!

In English – Holiday apartment for you and your dog

Inkedplanskiss_LI

Boendet

Lägenheten består av ett rum med köksdel, separat toa och stort duschrum med dusch-kabin och tvättmaskin. Genom de stora dörrarna ser du hela gårdsplanen – du har kvälls-sol, bara att öppna dörrarna och njuta. Lägenheten har en 140 cm bred bäddsoffa med extra bäddmadrass – här sover du en eller två (om du vill ligga nära). Köksdelen har en mindre spis med ugn och två plattor. Det finns diskho, kyl och frys, mikro, kaffebryggare, brödrost, vattenkokare m.m. Fungerar för enklare matlagning och att förbereda dagens picknick. Bakom huset finns trädgården och en allmän grillplats om du vill grilla. Utanför lägenheten finns en sittgrupp vid dammen under pilträdet, här kan du sitta och äta ute. Annars finns det plats för två att äta vid köksbordet inne. Det finns utgång både till framsidan och baksidan av huset och bilen parkerar du utanför dörren.

sdr

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

dav

Vi har bevarat de gamla portarna på en vägg i rummet. Genom de röda portarna körde de förr in häst och vagn när hästarna skulle skos i smedjan i rummet bredvid. Huset är mer än 100 år gammalt. I resten av undervåningen på det stora huset finns vår butik Vintage Corner som säljer äldre möbler, inredning och kläder.

dav

Tryggt att resa ensam

Här kan du bo tryggt även om du reser ensam. Hunden och du har gott om plats i sängen om du vill ha det så. Vi bor i våningen ovanför – du kommer att höra våra steg. Vi tror inte att det stör så mycket utan kan kännas tryggt att det finns fler människor i huset. Huset har fler lägenheter/boende och en till sommarlägenhet. På helger och även på veckodagarna under sommaren så har vi många besökare till butiken mellan kl 11-17. Under den tiden kommer du nog att kunna höra att det finns folk i butiken på andra sidan väggen och att bilar parkerar på gårdsplanen. Efter det råder lugnet här – fåglarna kvittrar och tystnaden lägger sig. Vill du oss något så finns vi i huset för det mesta.

Hundar välkomna

Hundar är varmt välkomna i den här lägenheten. Katter med för den delen om du håller dem inomhus. Mamma bor ofta här på sommaren med sina hundar. Duschrummet är stort och har plats för några smutsiga hundar. Din hund får vara lös i trädgården och på gårdsplanen om det är en trevlig och väluppfostrad hund. Och om den inte äter katter, hönor eller hyresgästernas barn.

Reser du utan hund så var medveten om att det kan finnas en viss doft av hund och att ett och annat löst hundhår kan gömma sig…

Det här ingår

Fri wifi. Sänglinne och handdukar ingår. Du städar när du lämnar lägenheten. Du har tillgång till gårdsplanen och trädgården bakom huset för att sola och njuta av sommaren.

sdr

dav

Bokning

Boka eller skicka en förfrågan via mail  eller sms till 0725-84 84 94 så svarar vi så fort vi kan. Lediga datum ser du i schemat nedan (med reservation för att det inte uppdateras varje timma)

Priset är 870 kr per natt påskhelgen, juni, juli och augusti. Övrig tid på året 770 kr per natt . 20% i bokningsavgift.

Utcheckning senast kl 11. Incheckning tidigast kl 16.00 – eller enligt överenskommelse.

Extrasäng 100 kr/natt. Två extrasängar fungerar inte och en blir ganska trångt.

Att slippa slutstäda kostar 400 kr. Reser du med hund får du städa själv – hundhår är jättejobbigt att få bort.

Enklast bokar du via Airbnb   men ett mail eller sms fungerar också bra

Regler

Hittar du på den gemensamma startsidan för Vintage Holiday Corner.

Området

Området, utflyktstips och karta hit hittar du på den gemensamma startsidan för Vintage Holiday Corner.

Fler bilder på semesterlägenheten i Gladsax

sdr

sdr

dav

dav

dav

sdr

dav

dav

Varmt Välkommen till oss!