Vintage Corner flyttar!

Boutique Vintage Corner flyttar snart! Vi flyttar från hörnet Färgaregatan/Drottninggatan i centrum av Alingsås till Västra Långgatan 29, Sörhaga, Alingsås

Vintage Corner flyttar

Vintage Corner flyttar

I samband med flytten kommer vi att helt och hållet fokusera på att sälja vintagekläder och accessoare! Vi övergår också till att bli en webbshop med ett showroom.

vintagekläder vintage corner 20170306_151105

Flytten sker i slutet på april – sista dagen vi har öppet blir lördag den 22 april kl 10 – 15.

Vårt nya showroom kommer att ha öppet första söndagen varje månad kl 12 – 16. Och fr.o.m. torsdagen den 4 maj har vi också öppet alla torsdagskvällar mellan kl 13 – 20. Vi anpassar våra öppettider till när du har tid att handla – torsdag eftermiddag/kväll och en söndag i månaden. Vårt nya showroom är litet men det innehåller massor av vintagekläder och accessoarer till man och kvinna. Här kan du i lugn och ro prova hur mycket du vill – när du har tid!

Och så har ju vår webbshop vintagekläder.se alltid öppet! På sociala medier finns vi allt som oftast ;)

Västra Långgatan 29 i Alingsås ligger mellan järnvägen och sjukhuset. Går du så tar det ca 4 minuter från järnvägsstationen. Ta tåget från Göteborg och besök oss! Åker du bil så finns det parkering på gatan utanför – gratis.

Västra långgatan Alingsås

Västra långgatan Alingsås

Anledningen till flytten är en anpassning till våra kunders sätt att handla. Internet-handeln ökar och där är det främst kläder vi säljer mycket av. Men vi ville komplettera webbshopen med ett showroom så att du som vill kan komma och prova och känna på kläderna IRL (alltså i verkligheten på plats).

Den andra anledningen till flytten är att vi märker av att alingsåsarna sviker handeln i Alingsås – i alla fall på andra gator än Kungsgatan? Vi har ett mindre kundantal nu än för två år sedan när vi tog över och efter det att våra köpcenter utanför Alingsås har öppnat. Kanske har också marknaden för retroprylar och retro möbler förändrats?

Så nu vet du varför det är så mycket kläder i butiken Vintage Corner numera…

20170301_083536

Vi ser fram mot det nya som skall komma och hoppas att du fortsätter att komma till oss!

Välkommen till Vintage Corner – från 1 maj på Västra Långgatan 29 i Alingsås!

 

vintage tygblomma klänningsblomma 20170329_174146-1