Vintage Corner Gladsax

Sommartid – vintertid

Snart är den stora turist-ruschen på Österlen över. I och med det så justerar vi våra öppettider. Det tar tid att lära sig vilka tider som passar när man som vi är en nyinflyttad butik.

Öppettider Vintage Corner Gladsax

dav

 

Vi har förstått att klockan 10 är inte så många vakna och shoppingsugna så klockan 11 blir nog bättre att öppna framöver. Vi hade tänkt ha öppet augusti ut – men har man som vi jobbat mer än 50 dagar i sträck så känns det som om någon dags ledigt vore trevligt emellanåt. Efter 19 augusti så kommer vi därför att återgå till helgöppet igen. Nya inköpta varor ska hämtas och åtgärdas – lagret börjar ta slut. Höstplaggen ska plockas fram…

Så öppettiderna framöver blir:

Sommartid till 18 augusti

  • Öppet måndag till torsdag kl. 11-18
  • Öppet fredag till söndag kl. 10-16

Från 23 augusti

(stängt 19, 20, 21, 22 augusti)

  • Öppet fredag till söndag kl. 11-17

 

Som turist i Skåne förr om åren har jag själv undrat varför butikerna inte har öppet mer och längre på säsongen… Sanningen är att kundunderlaget inte tillräckligt stort för att ha öppet 7 dagar i veckan, inte heller är inkomsten stor nog för att ha anställd personal för många av oss egenföretagare. Så jag säger som en klok annan företagare sa när jag frågade hen varför de inte hade öppet 7 dagar i veckan ens i högsäsong – ”vi gör ju inte det här för att bli rika i alla fall”.

Hoppas att du kommer att besöka oss de dagar vi har öppet!

 

DSC_0400 vintage corner anna smal