Nytt från Daisy Dapper

Igår fick vi en ny leverans av sommarkollektionen från Daisy Dapper! Härliga klänningar och byxor – repro i vintagestil – för dig som gillar vintage och rockabilly!

Vintage repro

Daisy Dapper Collection Ebba dress Blue

Ebba är en riktig sötnos. Rosett framme vid bysten och en fantastisk ringning. Skärp i midjan ingår. Pencil-modell. Bekväm med stretch och härliga detaljer. Finns i storlekarna L, XL och XXL.

29103931_1704930999563025_4240370598449623636_n

Daisy Dapper Collection Misty dress Creme/Brown

Misty är en klänning med fint fall och mjukt material med mycket stretch. En klassiker i prickigt som går hem vid alla tillfällen. Bekväm med fina detaljer. Liten ärm. Finns i storlekarna M, L, Xl och XXL.

156810656-origpic-650c45

Daisy Dapper Collection Stina dress Red Checked

Stina är en stor favorit i skönt material och fickor i kjolen. Hon har en fin rundad krage med knappar framtill. Bälte medföljer. Stretch i tyget och med kort ärm. Röd- och svart-rutig. Finns i storlekarna L, XL och XXL

Daisy Dapper Stina dress Vintage Corner

Daisy Dapper Stina dress Vintage Corner

Daisy Dapper Collection Dorothy Pants Black

Sedan tidigare finns dessa härliga byxor i rosa i webbshoppen – nu har vi fått in byxorna i svart också! Snygga och klädsamma byxor från våran egna kollektion. Bekväm med lite stretch och härliga detaljer. Bälte inkluderar. De svarta byxorna finns i storlek S, L och XL. Bilden visar byxorna i rosa.

Daisy Dapper Dorothy Pants pink

Daisy Dapper Dorothy Pants pink

Kanske vill du ha Anna top till?

anna top black

En cardigan eller kort kofta blir perfekt till, de här från Banned Apparel – finns att köpa i webbshoppen hos oss och finns i storlek upp till 4XL.

cardigan svart blå 1

cardigan ankare 1