Ny Vintage och Rockabilly

Har du tittat in i webbshoppen vintagekläder.se nyss? Då kanske du har sett nyheten? Nu finns det en ny kategori som heter Nya vintagekläder & kläder i Rockabilly-stil, även Plus-size.

Större vintage nyheter

Här kommer det under våren att komma in en hel del nyheter – vi kommer att ha svensk-designade fina nytillverkade vintagekläder i 40-tals-stil och 50-tals-stil från Daisy Dapper. Det kommer så småningom att finnas klänningar, cardigans och byxor i både mindre och större storlekar!

Att vi tar hem större storlekar gör att vi hoppas att fler har möjlighet att handla hos oss!

Dessutom tycker vi att det går alldeles utmärkt att mixa ny vintage och ”riktig” vintage. Finns det inga gamla kläder att få tag på så gör det inte. Men en ny fin klänning i vintage-stil kan ju matchas snyggt med vintage stockings, en handväska från 50-talet och en gammal brosch – eller hur!

Och ja, orden ”nya vintagekläder” är ju en motsägelse. Heter det nya kläder i vintage-stil kanske? Hmm, får fundera på det ;)

Underkjolar Petticoats från Banned Apparel Ltd, England

Först ut till webbshoppen är alla vackra underkjolarna från Banned Apparel i England. Underkjolar att dansa och bugga i, underkjolar som ger helt rätt volym under din rockabilly-klänning eller 50-talsklänning! Mycket finare kvalité och mycket mer vidd än de som kan köpas billigt från fjärran östern. Kostar lite mer – är mycket finare!

Vi har köpt hem underkjolarna i roliga färger och i stora storlekar XL/2XL. De finns också i vitt i storlek XS/M/L.

petticoat champ petticoat navy petticoat PC2093R_SP RED

Och som vanligt har vi öppet på torsdagar kl 13-20 kom in och prova! Eller skicka efter i webbshoppen!