Mellansäsong kläder

Visst är det en mellansäsong för kläder just nu? Alla är trötta på kedjornas rea och fast det är vinter och svinkallt ute så vill vi inte köpa några vinterkläder?

Eller är det bara jag som är drabbad av någon slags vinterdepression? Nåväl, vi kommer de närmaste dagarna att lägga ut de sista av vinterkapporna – de där som vädermässigt funkar ett bra tag till. Och blir de inte sålda så blir de ju ännu mera vintage till nästa år ;)

Varma vintage vinterplagg

Och enligt tidningarna så säljs det massor av underställ just nu. Vi har gamla långkalsonger till herrar och pälsar till damer för den som fryser.

Retro långkalsonger herr med y-front Kronans oanvända stl 80-95 kg

Retro långkalsonger herr med y-front Kronans oanvända stl 80-95 kg

Vintage brun kortare persian-päls med hatt 60-tal

Vintage brun kortare persian-päls med hatt 60-tal

Frånsett det så kan du nu ett tag förvänta dig nya vintagekläder och accessoarer i webbshoppen varje morgon. Äntligen börjar jag hinna ikapp – det mesta av det stora lagret finns nu i molnet eller på nån server någonstans och väntar på våren. Vi kan knappt bärga oss med att få visa allt det fina nya vi har när det gäller vintage vår- och sommarkläder!

Men innan dess så tar vi lite kläder som fungerar i säsongen. Här kommer till exempel en långklänning som är annorlunda både i färg, material och formen. En brun manchesterkeps till känns helt rätt.

Retro långklänning i svart och gult och brun manchesterkeps

Vintage retro långklänning svart med gult mönster lång arm 60-tal 70-tal

Vintage retro långklänning svart med gult mönster lång arm 60-tal 70-tal

Vintage retro långklänning svart med gult mönster lång arm 60-tal eller tidigt 70-tal. Ett annorlunda syntetmaterial som är lite mjukt på ytan, som flanell liksom. Klänningen är svart med stora mönster i gula toner. Klänningen är avskurne över bysten och sedan rynkad framtill – vilket ger plats för mage, kanske också en gravid-mage. Eller bär skärp …Lång arm som avslutas med kant, blixtlås bak, extra långa rundade kragsnibbar med svart tyg undertill. Lite Boho eller hippie-inspirerad klänning med rum att röra sig i. Årtal: 6070-tal, Dam. Betyg 4 Storlek ca M.

Vintage retro hatt damhatt keps brun manchester 60-tal 70-tal

Vintage retro hatt damhatt keps brun manchester 60-tal 70-tal

Som vanligt – klicka på bilderna så kommer du till produkten i webbshoppen!

Ha en bra lördag!

Själv funderar jag på att gå ut i trädgården och täcka den nyplanterade tuja-häcken med skuggväv? Eller så stannar jag inne vid datorn i värmen…