BUTIK GLADSAX ÖSTERLEN

Nu finns Vintage Corner i Gladsax

Sedan november 2018 finns vi nu i den gamla Karossfabriken, i Karossgårdens Antikt’s f.d. lokaler.

Öppet-tider finner du i vänsterkolumnen, karta finner du nedan på sidan – Kom och hälsa på oss!

Vintage Corner Gladsax

Vintage Corner Gladsax

Vintage Corner Gladsax Karossgården

Vintage Corner Gladsax Karossgården

Vintage Corner Gladsax Karossgården

Vintage Corner Gladsax Karossgården

Vintage Corner flyttar till Gladsax Österlen i november 2018

Vi är stolta att meddela att Vintage Corner flyttar till Gladsax i november. Vi har köpt fastigheten med Karossgårdens Antik’s f.d. lokaler på Gladsax Bygata 44. (Gladsax ligger nära Simrishamn på Österlen i Skåne). Öppettider och startdatum hittar du i vänsterkolumnen !

Screenshot_20181008-131426(1)

Vintage kläder och inredning

I samband med flytten utökar vi åter vårt sortiment till: 

inredning & kläder – vintage & vintage-stil!

I och med att vi har köpt fastigheten där Karossgården Antik har funnits i många år så har vi nu tillgång till stora lokaler. Allt blir inte färdigt första året men vi ser en spännande tid framför oss och hoppas att du vill komma och se förändringarna!

Vi vill sälja vintagekläder 40-tal till 80-tal för herr och dam även i fortsättningen. Vi har ”äkta” vintagekläder och nytillverkade kläder i vintagestil. Det finns också en hel del Rockabilly hos oss (och mer kommer i framtiden). Idag säljer vi bl.a. Daisy Dapper, Emmy Design och Banned Apparel. Till vintagekläderna hittar du skor, hattar, underkläder, accessoarer och smycken. Dessutom retrotextil – kuddar, stuvbitar, dukar m.m.

Vintage Corner i Alingsås vintagebutik

Vintage Corner i Alingsås flyttar till Österlen!

Vi har förut varit en retro-butik i Alingsås. Namnet retro begränsar för mycket. Om vi kallar det för vintage inredning så hoppas vi att konceptet blir vidare – äldre möbler och inredning av god kvalité. Även här kommer vi att komplettera med nytillverkad inredning i vintagestil – eller utvald för att passa till vintage inredning. Vi renoverar möbler och säljer möbler målade med vintage Paint. Du kommer att hitta möbler, prydnadssaker, mattor, lampor och porslin till ditt hem.

kökssoffa sidobord virmålade

kökssoffa sidobord vitmålade

Målet är att bli en vintagebutik för dig med personlig stil och ett miljötänk -
både vad gäller inredning och kläder!

Miljötänk

Vi har ett miljötänk så långt det går – både vad gäller alla våra gamla fina kläder och möblerna. Allt förtjänar en andra chans. Vi köper in kläder som vi tvättar, stryker och lagar innan de kommer ut i butiken. Äldre plagg är av god kvalité och lönar sig att laga, de kan användas i många många år till. Möbler och inredning behöver ibland fräschas upp men sedan kan de bli jättefina. Kanske inte perfekta – men livet är inte perfekt och skavanker har vi alla? Återbruk är viktigt för framtiden – hos oss kan du handla utan dåligt samvete.

Välkommen till Vintage Corner i Gladsax Österlen

Så nu längtar vi efter att träffa våra nya kunder, vänner och kollegor på Österlen! Kom och hälsa på oss. Ännu är datumet lite oklart men vi beräknar att öppna i mitten/slutet av november så att du kan hinna julshoppa hos oss. Exakta öppettider hittar du i vänsterkanten på startsidan.

bildkollage stor_20160310_202805

Hitta till Vintage Corner i Gladsax

Vintage Corner finns snart i den gamla karosserifabriken bredvid kyrkan i byn Gladsax, 4 km från både Simrishamn respektive Baskemölla. Adressen är Gladsax Bygata 44, Simrishamn – fast om du hittade till Karossgårdens Antik hittar du till oss!

Hälsningar Susanna

Susanna Vintage Corner

Susanna Vintage Corner

Fast bilden är efter 2 timmars styling och tagen av en professionell fotograf (#tigzrice) och visar en ”good hair day” – de andra 364 dagarna på året är jag lite mer casual … ;)

Logga J rödvit