Julklappstips till syrran

Vi tänkte vara lite hjälpsamma och komma med några julklappstips under de närmaste veckorna. För ja, julen närmar sig med stormsteg och vill du vara ute i god tid så är det dags att börja köpa julklapparna online redan nu!

Du vet väl att hos vintagekläder.se är frakten alltid max 50 kr! Dessutom kan beställa med annan leveransadress – alltså skicka paketet till någon annan. Du betalar med kort eller direkt bank via Payson eller via swish eller banköverföring till Vintage Corner. Innan jul inför vi också paketinslagning när du handlar online. Givetvis utan extra kostnad.

Julklapstips till syrran

Vad ska du köpa till syrran i år – din kära syster?! Vi föreslår ett nattlinne eller en morgonrock. Perfekt julklapp – används av alla systrar. Så nu behöver du bara fundera över vilken typ din syster är?

Har du en sockersöt syster som gillar rosa och spetsar så rekommenderar vi ett vintage retro rosa nattlinne babydoll nylon spets kortare 60-tal, stl ca S, pris 200 kr. Räcker pengarna och syrran har varit snäll nog så komplettera med en Vintage retro rosa negligé morgonrock nylon babydoll långt spets 60-tal 70-tal, stl ca M, 220 kr.

Vintage retro rosa nattlinne babydoll nylon spets kortare 60-tal

Vintage retro rosa nattlinne babydoll nylon spets kortare 60-tal

Vintage retro rosa negligé morgonrock nylon babydoll långt spets 60-tal 70-tal

Vintage retro rosa negligé morgonrock nylon babydoll långt spets 60-tal 70-tal

 

Är din syster en sådan där sjusovare som aldrig kommer upp på morgonen och sedan går omkring i sina sovplagg hela dagen? Då föreslår vi ett lite mer påklätt plagg som ett retro svart röd vit nattlinne stor t-shirt 80-tal stl ca 40, 75 kr. Det kan man gå omkring i hela dagen och dessutom är 80-talet inne igen nu 2017. Vi tror nog att din syster är yngre om du väljer det här nattlinnet. Och lite normalstor till stor sådär i storlek.

Retro svart röd vit nattlinne stor t-shirt 80-tal

Retro svart röd vit nattlinne stor t-shirt 80-tal

 

Har du en frysen syster så är ju morgonrocken ett självklart val – Vintage retro morgonrock badrock randig frotté turkos-blå 60-tal, stl ca M, 160 kr. Den här morgonrocken kan hon sedan också använda som badrock på stranden i sommar också. Köp morgonrocken till någon född på 60-talet eller tidigare och du kommer få mång ”ack” och ”ooo” av nostalgiskäl.

Vintage retro morgonrock badrock randig frotté turkos-blå 60-tal

Vintage retro morgonrock badrock randig frotté turkos-blå 60-tal

 

Vet du om din syster gillar retro? Har hon ett hem fullt med teak-möbler och storblommiga orange gardiner? Har hon det gillar hon retro! Är hon smal din syster? Svarar du ja på båda är detta plagg en perfekt julklapp – Retro blå hemmadress lång klänning morgonrock i plysch Finnwear 70-tal, stl 34-36, 300 kr.

Retro blå hemmadress lång klänning morgonrock i plysch Finnwear 70-tal

Retro blå hemmadress lång klänning morgonrock i plysch Finnwear 70-tal

 

För de flesta systrar gillar att strosa runt i ett mysigt plagg en stilla morgon… (det gör de flesta kvinnor om de får en chans)

Nattlinnen och morgonrockar

Och att du handlar begagnade julklappar av miljöskäl tar vi för givet! Hos Vintage Corner har vi fina second hand plagg. Allt är tvättat, lagat och strykt och levereras fint paketerat hem till dig – redo att bli en julklapp. En återbrukad julklapp.