Julen närmar sig

Vi har varit dåliga på att uppdatera med information det senaste. Men inredningen av den nya butiken i Gladsax Österlen har tagit all tid…

Julen och advent har kommit till butiken

dav

Men, nu har vi skyltat upp till jul och advent i butiken. Temat blir kalaset – vackra kläder, fint på bordet och massor av presenter till de flesta! 

Trots att vi är en butik som vill sälja massor till jul så tror vi på återbruk och begränsad konsumtion. Lite dubbelt det där… Men om du köper årets julklapp – det återbrukade plagget – så kanske det blir lite bättre?! Vi har massor av fina festkläder till kalasen innan jul, julkalaset och nyårskalaset. Dramatiska överdådiga balklänningar och mer sansade svarta finklänningar. Och för den delen manchesterjeans och lammullströjor också.

Så har vi vackert porslin och retro ljusstakar till det dukade bordet. Juldukar och fina bestick i silver, mässingsfärgade och med teak-handtag – du bestämmer stilen.

dav

Julkulor, julpapper, stearinljus

Så har vi detaljerna till julen. Inte vintage men i vintage-stil. Fina julkulor, gammaldags julpapper och stearinljus i rött och vitt. Smådetaljerna som behövs till kalasen.

IMG_20181130_111554

Presenter

Allt från fina skåp till små ”gå-bort-presenter” finns i butiken. Vackra smycken och små enkla, ibland lätt skämtsamma, julklappar. Vi tror att här finns något för de flesta och vi ger gärna tips!

dav

sdr
dav
dav