Händer i veckan

Den här veckan (kommande vecka) har du riktigt stor chans att möta oss på Vintage Corner (om du vill det ….) Vi har öppet både på torsdag och söndag och vi kommer till Megaloppisen Partille Arena på lördag. Och vi utlovar mycket att se alla dagarna!

Torsdag 1 februari har vi öppet i vårt Showroom i Alingsås kl 13-20.

Mycket nyinkommet, bl.a. helt nya fina Petticoats – sådana där fina vida tyll-underkjolar till Rockabilly-klänningar och andra vida vintageklänningar – från Banned Apparel.  Vi har också fina vintage och retro smycken och vintagekläder – klänningar, dräkter, jumprar. Till män har vi någon ny kostym och ett antal nya skjortor 70-tal.

petticoat aprikos

På lördag 3 februari träffar du oss på megaloppisen i Partille Arena

Hit tar vi med oss rea-plagg. Vintage och retro plagg som vi behöver rensa lagret på. Mest 70-tal och mycket 80-tal. Här kommer vi att sälja alla plagg vi har med oss (och det är massor) för 40 kr per plagg – och 3 plagg för 100 kr. Vi kommer också att ha med oss överblivna prylar från när vi hade retro-butiken i Alingsås – julprylar och annat som keramik, glas och textilier.

Eventet här

Skärmklipp

På söndag 4 februari har vi söndagsöppet i butiken kl 12-16

Då välkomnar vi alla shoppingsugna som inte hinner besöka oss på torsdagen. Kanske kommer vi att ha ännu mer nytillverkade fina vintagekläder i stora storlekar då? Om distributionskanalerna funkar så tror vi faktiskt det!
smycken bijouteri vintage retro vintage corner  20171214_151216

Nyheter till våren och sommaren

Som du förstår av texten ovan kommer Vintage Corner att satsa även på nytillverkade kläder i vintagestil inför denna säsong. Det innebär att vi också kommer att ha större storlekar – upp till XXL. Mycket mer om den satsningen kommer vi att presentera framöver.

bcda712e98918a86c29dbe8d909979a6--thank-you-for-your-support-thank-you-quotes-for-support-business

Jag hoppas att vi träffas under veckan!