Förändringar kommer…

Vi trivs med e-handeln i webbshoppen vintagekläder men har länge längtat efter en fysisk butik igen. Nu har det hänt – Vintage Corner kommer att öppna en ny butik i november!

Vintage Corner flyttar

I november flyttar vi söderut – långt söderut i Sverige. Vi återkommer med platsen senare…. (lite hysch-hysch ännu). Vi får tillgång till stor butiksyta på Österlen. Vi beräknar öppna i mitten av november och återkommer med datum så fort allt är klart :)

Det har länge varit min privata dröm att bo i Skåne och närma kusten – och drömmar ska man fullfölja. Tanken var en B&B-rörelse med vintagebutik – sen blev det liksom en hel antikhandel och ett tillhörande hus. Som det kan bli ;)

Möbler och inredning igen

I samband med flytten kommer vi att utöka sortimentet till retro och antika möbler och inredning igen! Vi hoppas så småningom att få till en fin mix av retro, antikt, kuriosa, loppis, upp-piffat och den här gången även nytillverkad inredning i rätt stil – vi vill vara en inredningsbutik som följer trenderna men fortsätter gilla återbruk. Och vi vill självklart vara en butik med vintagekläder och rockabilly-kläder fortsättningsvis också! Vi följer trender även inom modet – med återbrukstänket även här. Det blir både inredning och kläder för dig som törs ha en individuell stil och mixa och matcha!

Vi vill kalla det för Vintage inredning & kläder. Och då menar vi vintage som ”en äldre vara av god kvalité”  och lite fritt även inredning och kläder i ”vintage-stil”.

Vi tycker att det ska bli riktigt spännande (och lite skrämmande) – hoppas att vi möts på Österlen framöver.

Butiken i Alingsås stänger

Det här betyder att butiken i Alingsås – vårt showroom – stänger. Vi måste ju packa. Sommarrean fortsätter i butiken fram till 13 september som är den sista dagen vi har öppet i Alingsås. Sedan kommer vi fortsätta sälja vinterkollektionen bara via webbshoppen vintagekläder.se och Tradera.

Men om du hör av dig så kan vi öppna för dig – sakerna finns ju här!

Öppettider butiken i Alingsås

Så kvarvarande öppet-tider i Alingsås är:

  • Söndag den 2 september kl 12-16
  • Torsdag den 6 september kl 13-20
  • torsdag den 13 september kl 13-20

E-handeln alltid öppen

E-handeln kommer att vara öppen som vanligt (kanske stänker vi någon vecka i början av november för att flytta sakerna – men förutom det kan du ju beställa från nätet 24/7

Nya och gamla kunder

Vi tackar alla lokala kunder i Alingsås – det har varit härligt att lära känna er. Kom gärna och hälsa på de sista öppna dagarna! Och hälsa på oss i Skåne – framöver kommer det att finnas lägenheter att hyra dessutom! Och vi längtar efter att få träffa våra nya kunder! Vem är du?

dav